Dit økologiske valg

Kombucha te Raw Original Ø

Equinox Kombucha er fermenteret te, som stammer fra en tusind-årig gammel viden og opskrift. Gamle skrifter siger, at denne te oprindeligt blev fremstillet til den kinesiske kejser og hans krigere. I fermenteringsprocessen opstår der naturligt brus og forfriskende smag. Kan drikkes hvor som helst, når som helst!

29,95 DKK

Kombucha te Raw Rasberry & Elderflower Ø Equinox

Equinox Kombucha Raspberry & Elderflower er fermenteret te, som stammer fra en tusind-årig gammel viden og opskrift. Gamle skrifter siger, at denne te oprindeligt blev fremstillet til den kinesiske kejser og hans krigere. I fermenteringsprocessen opstår der naturligt brus og forfriskende smag. Kan drikkes hvor som helst, når som helst!

29,95 DKK

Kombucha Voelkel Ø

Kombuchadrik er fremstillet ved fermentering af grøn og sort te, hvor der i processen tilsættes kombucha kulturer og gær. Kombucha svampen er ikke en rigtig svamp, men en symbiose, hvor svampen er dannet af forskellige mikrober, svampe og bakterier, der lever i symbiose med hinanden. Kombucha drikken er forfriskende, med en sød/syrlig smag og let brusende.

28,95 DKK

Biobuy.dk

 

Vores intension er at sælge sunde og helsegivende varer, som vi selv anvender eller har en viden om.

Alle vare i denne webshop er enten økologiske eller biodynamiske.

  • Egernæs 5, 4390 Vipperød
  • +45 42637575
  • info@biobuy.dk


Få en gratis webshop